Min handlekurv 0

Retningslinjer for personvern

Her finner du særlig informasjon om behandling av personopplysninger om kunder eller besøkende i Apotekets nettbutikk.

Nyhetsbrev

Online Apotek sender et nyhetsbrev - dvs. kommersiell kommunikasjon om sine produkter og tjenester - til alle sine kunder som det har mottatt en e-postadresse fra, og som ikke har reservert seg mot denne utsendelsen. Hvis kunden ikke ønsker å motta slik kommersiell massekommunikasjon, kan han/hun reservere seg ved å bruke lenken i e-posten som sender denne kommunikasjonen.

Informasjonskapsler

Formålet med denne kunngjøringen er å informere besøkende på nettstedet vårt og/eller våre kunder ("kunde" eller "besøkende") om bruken av informasjonskapsler og andre analyseteknologier ("informasjonskapsler") som brukes på nettstedet vårt. Informasjonskapsler brukes i henhold til den besøkendes valg og i samsvar med beskyttelsen av hans/hennes personopplysninger.

Hva er informasjonskapsler?

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å forbedre tjenesten som tilbys. Informasjonskapsler er små filer som lagrer informasjon i nettleseren din og brukes vanligvis til å identifisere individuelle brukere.

Formålet med å bruke informasjonskapsler og andre analyseteknologier er å tilpasse og målrette reklame, og å levere, endre og forbedre funksjonaliteten til nettstedet.

Informasjonskapsler brukes for å sikre at nettstedet fungerer som det skal, for eksempel for å fullføre betalingsprosessen eller for å huske kundenes registreringsopplysninger slik at de ikke må oppgis på nytt. Informasjonskapsler brukes også til å finne ut hvilke sider og funksjoner som brukes mest av besøkende, slik at vi bedre kan skreddersy tilbudene våre etter kundenes behov. Informasjonen som innhentes via informasjonskapsler, kan imidlertid ikke direkte identifisere en bestemt person, men bare sluttenheten.

Formålet med bruk av informasjonskapsler

Tekniske (funksjonelle) informasjonskapsler. Disse er nødvendige for driften av nettstedet vårt. Uten dem vil ikke nettstedet vårt fungere som det skal. Du kan deaktivere dem ved å stille dem inn i nettleseren din. Hvis du deaktiverer dem, kan det imidlertid hende at enkelte deler av nettstedet ikke fungerer (du vil kanskje ikke kunne bruke tjenestene våre).

Analytiske informasjonskapsler Disse informasjonskapslene hjelper oss med å forbedre nettstedets ytelse, utseende, struktur og innhold. De gjør det mulig for oss å overvåke trafikken på nettstedet og bruken av ulike funksjoner. Informasjonen vi får gjennom dem, er ikke knyttet direkte til den besøkende.

Sikkerhet

Personopplysninger lagres i en sikker database. Personopplysningene behandles elektronisk på en automatisert måte eller i papirform på en ikke-automatisert måte. Den behandlingsansvarlige har truffet egnede tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre tilstrekkelig beskyttelse av personopplysningene og har valgt ut og ført tilsyn med databehandlerne.

Dine valg for informasjonskapsler

Informasjonskapsler er viktige for å sikre at nettsteder fungerer som de skal. For å forbedre brukeropplevelsen din bruker vi informasjonskapsler for å muliggjøre sikker pålogging, analysere trafikk, optimalisere nettstedets funksjonalitet og tilby innhol.