Min handlekurv 0

Vilkår og betingelser

Ved å bruke dette skjemaet bekrefter du at:

* du er eldre enn 18 år.

* du nylig har gjennomgått en fysisk undersøkelse, og tilstanden din er evaluert av en lege som er autorisert til å gi medisinske konsultasjoner og inngrep.

* du tidligere har brukt dette legemidlet med suksess og kommer med denne forespørselen under tilsyn av en lege. Etter en medisinsk undersøkelse er du blitt anbefalt og informert om at bruk av dette legemidlet ikke er skadelig for dine behov og medisinsk behandling.

* ønsket medisin er kun foreskrevet for personlig bruk og ikke for distribusjon eller salg til tredjepart.

* du ber herved om å få forskrevet medisinen av legen din og ikke bruke en erstatning for resept som godkjent råd fra dette virtuelle apoteket.

* du ber om resept på dette legemidlet i den mengden som er nødvendig for behandlingen, og ikke med det formål å oppbevare dette legemidlet i større mengder enn du faktisk trenger.

* du er i kontakt med en lokal lege hvis øyeblikkelig medisinsk inngrep er nødvendig. For eksempel i tilfelle komplikasjoner eller bekymringer angående behandlingen som brukes og resultatene.

* det er lovlig å bruke kredittkortet som skal brukes hvis forespørselen din blir godkjent og behandlet.

* du har svaret og vil svare på alle spørsmål sannferdig for din egen sikkerhet, akkurat som du ville gjort på kontoret til din lokale lege eller omsorgsperson.

* du er klar over at medisiner, inkludert reseptfrie medisiner, har både risiko og fordeler. Du godtar vilkårene og blir informert om mulige effekter.

* du vet at bestillingen fra Pharmacepticals Inc. vil være under navnet ditt.

* det er lovlig i ditt område å motta ønsket medisin, og du er ansvarlig for autorisasjonen og for eventuell tilleggsskatt som måtte oppstå.

* du godtar leveringstiden på opptil 10 dager.

* du er sikker på at du vil motta månedlige nyhetsbrev og spesielle forslag knyttet til dette.

Vi verdsetter våre kunder fremfor alt annet. Ditt personvern og din sikkerhet er veldig viktig for oss, og de vil ikke bli kompromittert. Vårt firma og dette nettstedet sørger for at all informasjon håndteres sikkert, og vi har tatt skritt for å sikre dette.

All informasjon gitt av våre kunder vil aldri bli delt, solgt eller gitt videre til noen tredjepart.

Dine valg for informasjonskapsler

Informasjonskapsler er viktige for å sikre at nettsteder fungerer som de skal. For å forbedre brukeropplevelsen din bruker vi informasjonskapsler for å muliggjøre sikker pålogging, analysere trafikk, optimalisere nettstedets funksjonalitet og tilby innhol.